Al sinds de uitvinding van de LED hebben wij ons gespecialiseerd in de productie van diapresentaties op dit medium. Wij hebben onze machines en know how uitgebreid om met backlit film de hoogst mogelijke kwaliteit op LED verlichting te behalen.
Wij kunnen al vanaf elke basis op geheel eigentijdse wijze uw boodschap verwoorden, waarbij we naast de typografie een passend beeld kunnen toevoegen uit ons eigen assortiment standaard dia’s, beeldbank of zelfs de fotografie kunnen verzorgen. Ook kunt u zelf dia’s en logo’s aanleveren, welke wij voor u kunnen verwerken.

 AANLEVEREN EIGEN BESTANDEN:
Voor een optimaal resultaat moet een bestand een grootte hebben van ong. 200 dpi bij het uit te voeren formaat. Bij tekst dient deze te zijn omgezet in lettercontouren. Een eps of pdf bestand werkt prettig.
  
 BEELDBANK:
Doordat wij regelmatig gebruik maken van stock foto’s over de gehele wereld, hebben wij een hiervoor een abonnement , zodat u zeer gunstig kunt beschikken over vele duizenden bestanden!
 
 GEBRUIK STANDAARD DIA’S :
Wij beschikken over een groot assortiment standaard dia’s op vele gebieden. Met name in de food sector, hebben wij u veel te bieden. Indien u een mail stuurt met het gezochte onderwerp sturen wij u wat voorbeelden of nemen contact op met de mogelijkheden.
 
ENKELE VOORBEELDEN VAN ONZE CD’s MET GRATIS STOCKDIA’s: