Foto
         De Crystal Light wordt door zijn grote uitstraling vaak gekozen, want
            ZIEN DOET VERKOPEN!
       WANDMODEL:
 decoratief als schilderij, vaak toegepast in een modern interieur of kantoor waar de “ambilight” werking de lichtwaarde vergroot.
Ook vaak ingezet als verwijsbord voor bijvoorbeeld: AED ,brandblusapparatuur, plattegronden en toiletten te gebruiken
 
      MAKELAARSUITVOERING:
Vaak wordt het huizenaanbod bij de makelaars in de etalage in een speciaal systeem gepresenteerd. Om de hele avond of vaak nacht alle verlichting te laten branden is een kostbare zaak! Speciaal voor deze toepassing hebben wij 2 modellen ontwikkeld: 1 model is 21 cm. Breed en kan in het kabelsysteem worden gehangen. In model 2 kan een A4 print worden gehangen. Het verbruik van deze maat is slechts 1,8 watt !
 
      ► ETALAGE:
Door het gebruik van energie zuinige LED verlichting zal uw energie aanzienlijk lager uitvallen, waarmee u binnen het jaar de crystal light kunt terugverdienen! U kunt posters van specifieke producten of zelfs uw hele folder in de etalage zetten!
 
       UW NAAM OPVALLEND HELDER:
Het wordt steeds moeilijker in een winkelstraat toestemming te krijgen voor een buitenreclame, bovendien zijn de bijbehorende kosten van investeren en precario een terugkerend euvel. Wij plaatsen uw naam evt. Voorzien van foto of  Slogan op ooghoogte verlicht voor het raam. 
 
       MENUKAART?
De menukaart misschien zelf met foto’s van uw specialiteiten direct bij de deur geplaatst moet wel opvallen! Vooral omdat restaurants vaak ’s avonds hun klanten moeten trekken is de Crystal light zo fijn!
 
       TECHNISCH:
De Crystal light bestaat uit twee helder-acrylaat platen met gepolijste randen. Tussen beide platen kan een afbeelding geplaatst worden. Door een nieuwe techniek van V-power cutting is in dit product de meest egale en heldere verlichting door middel van LED toegepast! De Chrystal Light is in alle DIN formaten leverbaar ; ook dubbelzijdig. Het beste resultaat geeft een backlit fotomateriaal, maar ook een op normaal papier geprinte poster heeft al een luxe uitstraling. Door de hoge lichtopbrengst , de lage kosten en de vele afmetingen, is de Crystal Light veelzijdig inzetbaar :
Zie ook:  dia/tekstplaat