Foto
BLANCO TEGEL:
 
De blanco tegel wordt vaak ingezet in de nieuwere interieurs voor inbouw in een paneel of wand. Ook inbouw in een tegelwand of plafond is zelfs mogelijk door zijn geringe diepte!
Op de verlichte tegel kan als decoratie een backlit of kleurfolie worden aangebracht.
 
 Standaard wordt de plaat geleverd in de kleur warm-white in alle DIN maten  en de plafond maten:
 590 x 590 mm.en 290 x 119 mm. Bij een dikte van slechts 10 mm. Voordelen zijn:
 
       ENERGIE ZUINIG:
Door het gebruik van energie zuinige LED verlichting wordt, zeker bij een groot vloeroppervlak, de besparing aanzienlijk!
 
       DUURZAAM:
Omdat de LED vrijwel zijn volledige energie omzet in licht in plaats van warmte, en wij gekozen hebben voor de ingegoten, duurzame SMD LED is de minimale levensduur 50.000 branduren! Door de simpele montage en duurzaamheid vindt ook een aanzienlijke besparing op arbeidsuren plaats!
 
       DIMBAAR:
Omdat de lightpanel (tegen meerprijs) dimbaar is, kan dit diverse voordelen opleveren: zo kunt u beter de sfeer in de winkel bepalen en zelfs een gedeelte extra of juist minder onder de aandacht brengen. ’s Nachts kunt u de volledige zaak met dezelfde verlichting voor de veiligheid gedimd verlichten.
 
       RECLAME RUIMTE:
De Lightpanel is zo goed uitgelicht, dat een helder reclamevlak met een hoge attentiewaarde ontstaat voor bijvoorbeeld het logo van de zaak